OT: Babišova EET má problém

• (neregistrovaný)

30. 3. 2016 0:08

http://archiv.ihned.cz/c1-65222980-babisova-eet-ma-problem-experti-jsou-proti-zakazce-bez-souteze

Hezký den!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 3. 2016 3:00

Milan 68 (neregistrovaný)

Re: OT: Babišova EET má problém
      Pavle, co na to říci. Páni nahoře si dělali, dělají a budou dělat vždy co chtějí , co potřebují a co jim vyhovuje. Tito lidé jsou zcela vytrženi mimo realitu a přál bych jim všem tak úžasně zku....ho čtvrt roku života v účetní firmě jako letos, nechť si to zkusí. Mám maličkatou firmu a živím se snad poctivě. K účetnictví jsem přišel před 25 lety jak slepej k houslím a i mě to fakt bavilo, ale nějak to už nedávám. Věřím, že větší a chytřejší snad tu žalobu k ÚS podají, rád se připojím a podpořím. Je nás tu na diskuzi hodně kteří s nastavenými pravidly nesouhlasí, jen se spojit. Nevím kolik sem přispívá daňových poradců auditorů, majitelů firem a dobrých účetních.Je tu ale hodně chytrých
      a schopných. Všichni bez rozdílu ale máme strach o ten chlebíček, takže zatnem zuby a jedem dál. Ano, EET, tak jak je prezentována- a nejenom v tomto článku - je na žalobu, otázka, kdo bude mít tu odvahu a tu žalobu podá. Před pár měsíci jsme si tu něco podobného psali i o KH. Držím palce všem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).