Mám dotaz týkající se kontroly ze živn. úřadu. Už jsem tuto kontrolu jednou absolvovala na plnou moc pro jinou firmu, kontrola prošla bez problému, vše bylo v pořádku. Nyní mám znovu výzvu pro svou firmu, živnostenskému úřadu jsem ale včas vše písemně a doporučeně sdělila, že zde není veřejná provozovna, jaký druh podnikání, odeslala jsem i kopii na druhou pobočku živnostenského úřadu Prahy 6, protože si minule kontrolní ŽÚ stěžoval, že nemají od svého "mateřského" úřadu dostatek informací. Provozovna je označená.
Může úřad, pokud vše shledají v pořádku, vůbec zahájit nějaké řízení? Pro mě je to ztráta času kvůli sepisování protokolu a ještě cesta tam a zpět minimálně 1,5 hodinu. Děkuji.
Re: kontrola ze živnostenského úřadu
Úřad přece nechodí na ko,aby hledal jen nedostatky, pokud jste v plánu kontrol,musí být zápis.Tím,že máte vše v pořádku jste jen vše urychlila.
6. 9. 2005 9:54
Mám dotaz týkající se kontroly ze živn. úřadu.
Už jsem tuto kontrolu jednou absolvovala na plnou moc pro jinou firmu, kontrola prošla bez problému, vše bylo v pořádku.
Nyní mám znovu výzvu pro svou firmu, živnostenskému úřadu jsem ale včas vše písemně a doporučeně sdělila, že zde není veřejná provozovna, jaký druh podnikání, odeslala jsem i kopii na druhou pobočku živnostenského úřadu Prahy 6, protože si minule kontrolní ŽÚ stěžoval, že nemají od svého "mateřského" úřadu dostatek informací. Provozovna je označená.
Může úřad, pokud vše shledají v pořádku, vůbec zahájit nějaké řízení? Pro mě je to ztráta času kvůli sepisování protokolu a ještě cesta tam a zpět minimálně 1,5 hodinu.
Děkuji.