Re: Hmotný dl.majetek
Lavice jsou k sobě přišroubované, působí jako celek. Jsou to takové boxy. Proto nerozpočítávám a nedávám přímo do spotřeby. Děkuji za další odpovědi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 9. 2005 22:51
Účtuji způsobem B, podvojné účetnictví. Uhradila jsem hotovostní fakturu za výrobu lavic a stolů do restaurace za 75 tisíc a zaúčtovala 022/211. Na jiném dokladu od jiné firmy mám hotovostní nákup čalounického materiálu za 15 tisíc a na třetím hotovostním dokladu čalounické práce za 7500 Kč. Mohu čalounický materiál i práci zaúčtovat 022/211, přestože částka je menší než 40 tisíc? Nebo 501, 518/211? Myslím, že budu odepisovat celkovou částku 97 500 Kč v 2.odpisové skupině. Myslím i takhle večer správně ? :-)