Re: AUTO v dědičském řízení
pošlete písemnou výpověď ,že rušíte pojistku z důvodu úmrtí majitele ,přiložte kopii úmrtního listu a pojistku vám zruší ,pojišťovnu nezajímá kdo bude vlastnit auto ,pro pojišťovnu je partner pojistník a ten zemřel zbytek si vyřešte sami -nesmíte jezdit bez pojištění -
Re: AUTO v dědičském řízení
díky.
nejezdím vůbec tímto autíčkem už chudák padá na rámy
ale ve spálence mi řekli přijít až bude hotovo dědictví a nezajímaly je papíry, prý pak až auto zdědím já musím doplatit zpětně.a to je hrůza, auto bylo dobré ale po roce stání viditelně upadá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 9. 2005 0:41
Auto jako i veškerý majetek pořád čeká na řízení o dědičství neboť jsme se s nevlastní dcerou nedomluvily na dělení. Co mám prosím dělat s autem psaným na manžela? Mám pouze malý techničák, velký TP je u dcery, náhodou zůstal v manželovém baráku, bydleli jsme ale ve společné domácnosti u mně v bytě. na prozby dcera nereaguje pozitivně, nabízela jsem zaplatit pojistku a ručení, bohužel,nezájem.auto stojí, problém nafoukat pneumatiky, pojistku /povinné ručení ani odhlásit ani zastavit nelze,jak mi bylo sděleno v ČP, dokud není určen dědic auta.Dědičské řízení trvá již rok a nehýbe se. děkuji za odpověď.