Re: Metodika PHM pro cest.náhrady
Teoreticky ano, ale už jsem se několikrát vychytala, že logicky a dle všech předpokladů by to tak mělo být, a nakonec nebylo. Jen mě hodně točí, že pro nás je to závazné a zásadní, ale sehnat k tomu informace a relevantní podklady je skoro nemožné. Mj. proto se ptám jestli to dá najít někde ofic. Nicméně aspoň jste mě ujistila, že uvažuji správně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 4. 2016 14:48
Dobrý den, moc prosím, setkal se už někdo s metodikou v TP uváděnou : 627/2014A ? Je to nové auto, pořízené jako nové v roce 2015. V TP jsou vedené 3 údaje 12,5-8,1-9,7. Co se mi podařilo najít, u které normy z čeho vycházet, je naposledy 566/2011. Znamená to, že tato metodika se považuje za tzv. JINOU NORMU, nebo je to novela (vzhledem k množství již existujících metodik) a beru třetí údaj? Prolustrovala jsem kde co, a nikde nic nenašla, jen nějaký technický papír, kterému nerozumím a hovořil o nově stanovených limitech spalin atd. Předem děkuji.