Prosím o pomoc/přepočet mzdovkou

• (neregistrovaný)

8. 4. 2016 15:17

Mohu Vás požádat o pomoc v rámci přepočtu mezd ? Převzala jsem u jedné spol. i pár mezd, ale zpětně se nemohu dopracovat k výsledku jaké má bývala mzdová ú. u dvou zaměstnanců a potřebuji tedy info kdo to má špatně. 1/Zam. úvazek 5 dní/4hod. Růžové podepsal. Mzda je 5 000 hrubého. Prosím, kolik je podle Vás odvod ZP? O jiném úvazku nevíme. 2/Druhý případ je o průměrném hodinovém výdělku. Nemohu se ho dopočítat tak jako ona. Hrubá mzda leden 2015 – 22000 ( odpracováno 165 h),únor 2015-22015( odpracováno 135 h + 2dny dovolené 15h.),,březen 2015- 22000( odpracováno 165 h),; úvazek 37,5hodin týdně ( směnný provoz), hrubá mzda 14000 + OSOH a odměny. V únoru dva dny dovolené kde náhrada je 2015,- ( 1Q byl PHV stanoven na 134,34) Kolik je podle vás PHV v 2Q. Já se nemohu dopočítat toho co ona. Vždy jsem OSOH a odměny počítala do průměru, ale tady mám podezření že tomu tak není. Pokud proplácí přesčas, tak jej proplácí je z pevné složky mzdy co je sml. stanovena. Vím, že toho chci asi moc, ale ležím nad tím už dva dny a potřebuji pomoc, jelikož pokud mi to nesedne nemohu navázat.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).