Re: mzdové účetní poraďte
Pokud váš zaměstnanec podepsal prohlášení poplatníka za měsíc březen a doložil potrvzením o studiu, že je student, pak jeho nezdanitelné částky za měsíc březen činily v úhrnu 4120 Kč.
Činila-li jeho hrubá mzda v součtu 3390 Kč, pak jeho záloha na daň z příjmů byla nula.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
8. 9. 2005 11:09
V březnu jsem měla studenta - podepsal prohlášení. Ten měsíc měl dohodu o provedení práce na 3000,-Kč a dohodu o pracovní činnosti na 390,-Kč. U obou jsem nesrazila daň vzhledem k prohlášení. Ale to je asi špatně, že. Mělo to být asi jen na té DPČ, ta je každý měsíc. Co s tím teď?