Re: Pište,prosím ,k věci
..........já v tom taky nevidím až takový problém. Pokud Vás tato diskuze nebaví tak si ji nečtěte a nebo běžte Vy jinam :o(
Je to každého věc na co se zeptá a hlavně kdo odpoví !
Nemám ráda "silné" projevy inteligentů, kteří nejsou schopni pochopit problémy jiných !!!!!
Mě to taky nevadí, je to jen něco jiného než samé účetní problémy, a člověk si něco přečte, co se tak děje, a třeba vám to bude i k dobru, třeba i vám přijde nevyžádaný balíček, a vy budete vědět, že se to ted děje.
A fakt jí to rozčílilo, no a co, koho by to nenadzvedlo.
Já bych mluvila úplně stejně a nadávala.
>>>výlev Blanky je něco úděsného.
Výlev mi sice takhle při pátku zvedl sebevědomí, ale jinak to bylo docela k věci - tenhle typ problémů sem určitě patří.
>>>Tohle forum už jiné nebude,
V to všichni doufáme...
>>>než by se někdo hledal s odpovědí nebo
>>>zákonem,ptá
>>>se pořád dokola.
Když jsem to tu naposledy psal já, tak jsem dostal šutrem do hlavy...
>>>Vylíváte si žluč jeden na
>>>druhého.Zkuste jít jinam,budete překvapeni úrovní
>>>odpovědí.Zdraví
>>>Eva
Nechci být protivný (no, koneckonců mě znáte), ale jít jinam by spíš měli jít ti, kterým to tu vadí. Tak se mějte...
>>
>>A co Vás rozladilo na tom, že někdo jiný vystupuje
>>Vaším jménem a podvádí?
>>Nemylím, že by napsala něco špatného, jen je asi
>>rozčilená, umýte se vůbec vžit do pocitů druhých,
Ale umýme, umýme :-))
>>když
>>zjistí, že se stali obětí podvodu?
>
>..........já v tom taky nevidím až takový problém.
>Pokud Vás tato diskuze nebaví tak si ji nečtěte a nebo
>běžte Vy jinam :o(
>Je to každého věc na co se zeptá a hlavně kdo odpoví
>!
>Nemám ráda "silné" projevy inteligentů, kteří nejsou
>schopni pochopit problémy jiných !!!!!
Já jsem dement a všechny vás chápu. Je to dobré - zase je pátek a začínám se bavit. Tohle fórum je opravdu nenahraditelné jak obsahem, tak formou. Já jsem na netu už dobrých 10 let, ale takové to nebylo ani na FIDOnetu :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 9. 2005 8:16
výlev Blanky je něco úděsného.Tohle forum už jiné nebude,než by se někdo hledal s odpovědí nebo zákonem,ptá se pořád dokola.Vylíváte si žluč jeden na druhého.Zkuste jít jinam,budete překvapeni úrovní odpovědí.Zdraví Eva