Re: Důchodce a daně
Já byla v té samé situaci,tady jsem se nedozvěděla vůbec nic.Byla jsem tedy rovnou na FÚ.S průvodním vysvětlujícím dopisem jsem jednorázově zaplatila dluh s tím,že když na to přijdete sami,je penále nižší.Pokud chcete splátkový kalendář,domluvte se přímo na FÚ.
---
Kdyby jste Jano nebyla líná a prohledala tento web, zjistila by jste, že se na tento dotaz odpovídá téměř každý měsíc, např.:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=132803 . Když je ale někdo líný a ještě tvrdí že se nic nedozvěděl tak musí přímo na Fú. Někdo dojde i dál ..
---
Takových je tady na fóru více (kdy byjste, by jsem), ale pokud něco nemohu najít v archivu, zeptám se, jaký jiný termín mám zadat do vyhledavače, a nebudu psát, že jsem tady nenašla vůbec nic. Na tomto fóru je důležitější být odborníkem na daně a účetnictví, než být dobrý češtinář.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
9. 9. 2005 10:37
Dobry den,
zjistili jsme , že 11 měs. dáváme odpočet na daně (3.170,-) starobnímu důchodci. Chceme tady provést opravu daně, ale nevíme zda se musí dlužná částka strhnout jednorázově, nebo lze splácet (jedná se vyšší částku).