Re: Zmizela mi reklama-Vám taky?
Asi Vám blbne počítač. Jám mám reklamu pořád. Jak jste to dokázala se té reklamy zbavit? Kdyby nebyla na tak hrozným místě a nemuselo se pořád rolovat, tak by mi nevadila, ale takhle je to otrava.
Zkuste Maxthon místo Internet Exploreru!
Jo, ta reklama je fakt otravná. Chápu, že server si na sebe musí vydělat, ale chodíme sem především kvůli diskuzi, která je momentálně na malé části obrazovky a ještě ujíždí dolů. To mi připadá poněkud kontraprokuktivní (pane Hakene, nezlobte se). Nechápu, proč ji pan Haken nedal jako součást toho pravého sloupce, tam by podle mého názoru tolik nevadila.
Pro ostatní - otravných reklam se lze snadno zbavit! Buď lze používat nějaké utilitky na odchytávání reklam (je jich hodně) nebo nějakou alternativu k Internet Exploreru. Já používám Maxthon a jsem spokojená. Je to nadstavba Int.Exploreru, mluví taky česky a umí toho mnohem víc než IE. A je zadarmo ! Můžete se podívat sem http://www.slunecnice.cz/product/Maxthon/
a češtinu najdete tady http://www.slunecnice.cz/product/Maxthon-cestina/
Dolaďujeme na základě vlastních poznatků. Na žádné stránce by nemělo dojít k odsunutí obsahu reklamou (tedy žádné rolování!). Při rozlišení 1024x768 by mělo být zobrazení stránky "velmi přijatelné", při rozlišení 800x600 alespoň "snesitelné".
Ještě to budeme průběžně vylepšovat. Změnili jsme partnera při prodeji reklamy, takže nastal trochu zvrat od stránek bez reklam - a server na to nebyl dostatečně odladěn. Omlouváme se za to, nicméně na nějakou tu reklamu bude potřeba překousnou, tak jako všude.
Nemyslím si, že by bylo správnou cestou dělat zpoplatněný přístup bez reklam. Komu reklamy nepřekonatelně vadí, jistě může použít některou z metod pro jejich eliminaci. Pokud to udělají všichni, bude server nejdříve upadat, až zanikne...
Robert Haken
Chápu, že reklamy jsou nutné kvůli financím, takže stránka bez reklam být nemůže. Na druhé straně všeho moc škodí - i reklamy. Vadí mi, když na mě všude něco bliká a domáhá se mé pozornosti, zatímco já obtížně hledám informace, kvůli nimž na té stránce jsem. Přimlouvám se tedy o uvážlivé hledání kompromisu mezi potřebami uživatelů a požadavky reklamních společností. Příliš mnoho agresívní reklamy může odradit některé návštěvníky a se snížením návštěvnosti by klesl i příjem z reklam. Taky se domnívám, že na odborných stránkách by se mělo s reklamami zacházet obzvlášť uvážlivě, zatímco např. na stránkách bulváru nějaké ty agresívní a otravné reklamy téměř očekávám :-)
Jak jsem již navrhovala, domnívám se, že třeba anketa a vyhledávání v rejstřících by klidně mohlo být v pravém sloupci o kus níž, zatímco nahoře v tom pravém sloupci by mohl být prosto pro reklamu. Nejde jen o to otravné blikání reklamy, ale vadí mi, že prostor pro diskuzní fórum je už delší dobu částečně omezen tím pravým sloupečkem (ankety, vyhledávání atd.) a teď se prostor pro diskuze ještě víc smrsknul kvůli těm zatraceným reklamám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 9. 2005 10:59
nebo mi blbne počítač?