Re: bordel ve foru
Aha, tak to je asi jasné - pokud otvíráte zprávu ve stejném okně a pak se vrátíte zpět, tak je to asi chápáno jako další návštěva stránky s přehledem zpráv a vzhledem k příliš krátkému timeoutu mezi dvěma posledními návštěvami se už "nové" neobjeví - protože už to není nové (tzn. systém to chápe asi tak, že jste už tento přehled viděl, byť třeba před sekundou). Nešlo by nějak prodloužit ten timeout, po kterém se stránka chápe jako "revisited"? Tako do toho ale asi bude bodovat cache prohlížeče, proxy serveru atd.
Tím se zároveň vysvětluje, proč já ten problém nemám a vůbec jsem nechápal, o čem mluvíte - já totiž otvírám každou zprávu v novém okně.
Re: bordel ve foru
Bohužel je to ještě složitější, timeout je totiž nastaven správně na 20 minut. Něco prohnilého je však u providera, protože se kriticky často restartuje celá webová aplikace (zřejmě recyklace ASP.NET worker processu) a tím dojde ke ztrátě všech session-state. Pro další požadavek uživatele je pak založen nový session-state a ten už je brán jako nová návštěva fóra...
Nechci ale zacházet do detailů, od toho tu tohle fórum není. Prostě to řešíme...
Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 9. 2005 8:14
Teď je tady totální bordel. Označení "nové" mizí okamžitě, do tohoto ta reklama!