Re: Znovu práce v nemoci
Děkuji, jinak ano chápu všechno okolo, že to není fér a dodržování léč. režimu, ale celý život jsem pracoval, nemoci přecházel (však to jistě znáte, jak je to v účtárnách)mám z hotoho všeho hypertenzi a lékař mi sám řekl, že konečně mě vidí na neschopence a rád. Moc děkuji za odpověď.
kolega byl 1/2 roku v prac.neschopnosti po operaci kloubu a vesele vystavoval faktury - pracoval doma na počítači - projekty na svou činnosti jako OSVČ....nic se nedělo...
ani nemohlo ,neschopenku má jako zaměstnanec i když v tomto případě v ochr.lhůtě a pokud jako OSVČ pracuje doma a dodržuje léčebný režim tak se nic neděje
opravdu to tak je znám to, dokonce na kolegu přišlo udání , věc se prošetřila a nedošlo-li k porušení léčebného režimu je vše v pořádku.a k porušení dojde jen pokud přijde kontrola a nebudete doma .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 9. 2005 13:08
Ptám se,prosím, znovu, jestli někdo neví, jestli mohu pracovat v době nemoci z hlavní činnosti (dostal jsem výpověď z nadbyteč osti, tak jsem nyní zatím nemocný) na svůj živnosťák ??? Jedná se o měsíc na brigádě.Prosím, spěchá to!