Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
14. 9. 2005 20:46
Pane Hakene, vyhledávání funguje dobře, ale mám trošku problém s tímto: Vyhledávač mi najde několik threadů dle mého zadání, já si je začnu číst.... ale chybí mi tam tlačítko "zpět na seznam těch vyhledaných příspěvků podle zadání" - vyjadřuju se neobratně, ale snad víte, co myslím. Prostě proklikávám se odpověďmi, nějaký thread mě přestane zajímat, tak bych se chtěla vrátit na seznam vyhledaných threadů a prohlížet si ty nalezené výsledky dál. Jenže mám k dispozici jen standardní tlačítka "Odpovědět" , "nová zpráva" a "Seznam zpráv" = což je aktuální fórum, ale ne ty již vyhledané příspěvky. V současné době musím ten dotaz buď zadat znovu, nebo se proklikat postupně přes tlačítko zpět :-/ Díky za zvážení!
---
Pane Hakene, tento podnět jsem dávala do fóra 23.5.2005, viz tady http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=117586
Slíbil jste, že se pokusíte to nějak vymyslet, ale to se zatím nestalo. Místo toho nás obšťastňujete dalšími reklamami :-( Prosím prosím, mohl byste tu funkci opravdu dodělat? Snad by to nebyl takový problém... Děkuji.