Re: ELDP
Nedoporučuji vyplňovat EL vytisknutý na barevné tiskárně. Dvěma známým byly sociálkou vráceny, záleží i na odstínu barvy. Já to dělám takto - barevný originál ze sociálky vyplním, 2x ofotím, všechny tři orazítkuji a podepíšu. Barevný znovu ofotím. Barevný originál posílám, bez podpisu zaměstnance, na PSSZ, obě kopie s orig. razítka a podpisu posílám zaměstnanci s průvodním dopisem. Zbyde mi kopie, kterou, pokud zaměstnanec nevrátí podepsanou kopii EL, zakládám s kopií průvod. dopisu...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 9. 2005 8:51
Dobrý den,mám poprvé vypsat ELDP pracovnici,která u nás skončila. Chci se zeptat,jestli mi můžete poradit,jak na to.
Prý se musí vyplňovat na originální formulář od SSZ........takze mi to vydaji na jakekoliv pobocce?
A jak se to tam posila..............slysela jsem od jedne pani,ze pry mam vypsat 3ks a dat razitko org. a zaslat a ze nám to orazitkovane ve 2ks posle SSZ zpet. Ale pak jsem zase cetla,ze na SSZ se ma zaslat jen 1ks a ten nazaslou zpet. Prosim pomozte mi,jak na to.
Dekuji moc za radu.
Linda