Re: Roční zúčtování záloh daně
Podávala jste daňové přiznání typu A? Jestli Vám vznikl přeplatek, tak penále se bát nemusíte. Rozhodně jej podejte znovu.
předpokládám,že myslíte roční vyúčtování sražených záloh zaměstnanců-tiskopis který se podává do 1 měsíce od výplatního termínu poslední výplaty za rok 2004 - tedy koncem února...i kdyby jej našli, tak vám nic nevrátí, můžete si o tento přeplatek snížit daňovou povinnost v následujícím měsíci po provedené výplatně roč.vyúč.daní zaměstnanců bývá to ve výplatě za únor nebo březen 2005 (nejpozději)...pokud tiskopis není, musíte podat znovu...
Nojo, ono by to chtělo přesně specifikovat :-). Pokud šlo o "vyúčtování daně" za zaměstnavatele, pak Vás finančák sám upozorní... Pokud mluvíte o vlastním daňovém přiznání, pak je můžete podat do tří let a zatím jsem o žádných sankcích neslyšela. Pro příště - udělat si fotokopii a tu si nechat na finančáku potvrdit, vyhnete se nepříjemnostem. Případně poslat doporučeně...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 9. 2005 14:10
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Posílala jsem někdy koncem února zúčtování záloh na daň a protože částka, která mi vyšla na vypočtení byla nevýrazná (cca 300 Kč) nezpozorovala jsem, jestli mi byla zaslána na účet. Teď jsem zpětně prohlížela výpisy z účtu a nic jsem tam nenašla. Tak jsem se informovala na finančáku a podle jejich záznamů žádné zúčtování neobdrželi. Takže jsem v situaci kdy ho musím podat znovu, pozdě a nevím jak na to a hlavně jaký bude postih. Můžete mi někdo poradit?Děkuji.