Re: Průměr.čistý měs.příjem - soud
Záleží, na co to potřebuje. Jestli na stanovení výživného, tak soud vyžádá za jaké období na podrobný (nepovinný) formulář. To zn., že
nemusíte mít formulář, ale měl by se dodržet rozpis z čeho se příjem skládá. POkud nastoupil a ještě příjem nepobíral, napíšete tento fakt s tím, jaký bude pravděpodobný výdělek. Soud si vyžádá výdělky i z předchozího zaměstnání.
Pokud neví, na co to vlastně chce,píši dole na žádost zaměstnance bez uvedení účelu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
23. 8. 2016 13:01
Dobrý den, moc bych prosila o radu. Zaměstnanec za mnou přišel, že potřebuje pro soud průměrný čistý měsíční příjem, ale on u nás zrovna nastoupil, ještě nedostal mzdu. Napíšu tedy pravděpodobný příjem? Mám program Pohoda a tam takový formulář není. Mám to napsat na hlavičkový papír nebo co s tím? Žádný formulář jsem o něj nedostala. Moc děkuji, Z