Re: saldokonto
Faktury nejsou 2x v nákladech.Podle konečných stavu předcházející fy jsem nastavila saldo neuhrazených faktur.Po čase jsem dohledala, že tyto faktury již byly uhrazeny vloni a "nějak"přešly do roku 2005.Chtěla bych vlastně účtem 321 MD ponížit saldo o evidentně uhrazené faktury, aniž bych zasahovala do pokladny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 9. 2005 17:24
V saldu přijatých faktur jsem přebrala v účetnictví 4 PF a 1 VF, které byly evidentně uhrazeny v roce 2004.Účetní odmítla opravit stavy. Můžu provést snížení salda interním dokladem
321/321,311/311 s odkazem na prokázané úhrady?Neba mám dát faktury na 5.. a 6.. nedaňový účet?
Děkuji za radu.