Re: Originál přihlášky-odhlášky OSSZ
odesílám přihl.+odhl.na OSSZ na jejich tiskopise, fotokopii si založím, přikládám na požádání pracovnic OSSZ (prosily nás o to na školení) průvodní dopis - ten si taky pečlivě zakládám,protože se občas pošta ztrácí...
na zdr.poj.1x hlášenku bez potvrzování...
mmm - díky... Já odhlášky a přihlášky na PSSZ posílám na kopii jejich tiskopisu - ale ten dopis je dobrý nápad, fotokopie samozdřejmě taky zakládám, s poznámkou, kdy doporučeně odešly. Průvodní dopis jsem zatím psala lidem, kterým jsem zasílala evidenční listy. Jinak tak jednou za půl roku žádám zdravotní pojišťovny o zaslání seznamu pojištěnců, u nás je velký pohyb - a nejsem neomylná :-)
průvodní dopis opravdu není k řešení problému, ale jelikož máme knihu odeslané pošty tak jim aspoň mohu ukázat,že problém je asi na jejich straně a jsou potom při kontrole příjemnější....už se mi i stalo,že urgovali evid.list zaměstnance,který si žádal o důchod, nakonec jsem jim poslala faxem kopii prův.dopisu - nakonec našli - slečna měla v šuplíku...sice se důchodce dočkal důchodu až za 3 měsíce,ale ona měla svou výplatu každý měsíc, tak "o co jde"..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 9. 2005 8:49
Prosím o radu - je možné zaslat poštou odhlášku zaměstnance (přeloženou v malé obálce) nebo je nutno ji zaslat v obálce velikosti A4? Díky.