Re: Originál přihlášky-odhlášky OSSZ
odesílám přihl.+odhl.na OSSZ na jejich tiskopise, fotokopii si založím, přikládám na požádání pracovnic OSSZ (prosily nás o to na školení) průvodní dopis - ten si taky pečlivě zakládám,protože se občas pošta ztrácí...
na zdr.poj.1x hlášenku bez potvrzování...
mmm - díky... Já odhlášky a přihlášky na PSSZ posílám na kopii jejich tiskopisu - ale ten dopis je dobrý nápad, fotokopie samozdřejmě taky zakládám, s poznámkou, kdy doporučeně odešly. Průvodní dopis jsem zatím psala lidem, kterým jsem zasílala evidenční listy. Jinak tak jednou za půl roku žádám zdravotní pojišťovny o zaslání seznamu pojištěnců, u nás je velký pohyb - a nejsem neomylná :-)
průvodní dopis opravdu není k řešení problému, ale jelikož máme knihu odeslané pošty tak jim aspoň mohu ukázat,že problém je asi na jejich straně a jsou potom při kontrole příjemnější....už se mi i stalo,že urgovali evid.list zaměstnance,který si žádal o důchod, nakonec jsem jim poslala faxem kopii prův.dopisu - nakonec našli - slečna měla v šuplíku...sice se důchodce dočkal důchodu až za 3 měsíce,ale ona měla svou výplatu každý měsíc, tak "o co jde"..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 9. 2005 8:49
Prosím o radu - je možné zaslat poštou odhlášku zaměstnance (přeloženou v malé obálce) nebo je nutno ji zaslat v obálce velikosti A4? Díky.