Re: kam poslat závěrku
Tak jsem si přímo zavolala na Krajský soud v Ostravě a tam mi dle příslušnosti dle IČ řekli, že mám poslat na pobočku v Olomouci tj. zadat do vyhledávače v datové schránce: Krajský soud v Ostravě, pobočka v Olomouci tj.ID:euyp2tn. Poslala jsem bez podpisů, protože to je datovou schránkou, která zajišťuje elektronický podpis. V "diskusích" to tak posílají - tak uvidím. Mám to ve třech souborech - a taky nevím, jak bych to sloučila do jednoho.
Adobe
soubor
vytvořit pdf
ze souborů
přidat soubory - procházet - vybrat soubory ...
Samostatně (3 soubory) Vám nevezmou.
A jestli to vezmou bez ručního nebo elektr. podpisu - napište. Podle toho, co mi poslali loni, to nevezmou.
Ve zkratce - náležitostí účetní závěrky je podpis. Ten může být buď rukou nebo elektronický.
Takže jsem naskenovala rukou podepsanou výsledovku, rozvahu a přílohu, dala do jednoho souboru správné velikosti a pak už to zveřejnili.
Zde na diskuzi bývají zkušenosti s posíláním. Zapátrejte.
ačkoliv jsme PO a máme datovou schránku, posílala jsem i letos v květnu e-mailem na e-podatelnu našeho OR - se 3 přílohami - R+ V + příloha - každá příloha zvlášť oskenovaná z originálů, přišlo nám automatické potvrzení o doručení s tím, že bude provedena kontrola podání...
V rejstříku to bylo uloženo ten samý den. Asi je to u každého soudu jinak - my jsme Jihočeský:) Hezký den všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 8. 2016 13:29
Prosím, poprvé posílám závěrku ke zveřejnění a nevím kam a jak najít adresu. Už hledám na internetu informace celý den a každému to je asi jasné. Mám v PDF rozvahu, výkaz zisku a ztráty a přílohu. Pak mám datovou schránku. Co zadat do vyhledávače adres? Někdo říká poslat na krajský soud (ale jaký), někdo do obchodního rejstříku (ale jakého). Asi jsem už pochopila, že obchodní rejstřík je na krajském soudě. Jak zjistím příslušnost? Firma má sídlo v Olomouci a je zapsána u Krajského soudu v Ostravě. Můžete mi někdo napsat rovnou ID datové schránky - nebo se asi už zblázním. Děkuji moc.