Re: OT: ZET a žádost o autentizaci
Zcela nepochybně vše probíhá v souladu s harmonogramem. I když s odřenýma ušima. Pokud si zobrazíte vlastnosti souboru pdf s metodikou, tak zjistíte, že finální verze metodiky byla hotová 31.8.20016 v 18:06.
Jinak metodiku jsem prolistoval a myslím, že je to 42 stránek o ničem. Neužitečnější informací pro mne je, že do 3 dnů od odeslání požadavku bych měl dostat přístupové údaje, pokud nepřijdou do týdne, mám kontaktovat správce daně.
Re: OT: ZET a žádost o autentizaci
Ono by nebylo špatné trochu měnit svá hesla podle aktuálnosti. a dát si do názvu politické strany aktuální heslo, to mohl vymyslet jen trubec. Pokud se podíváme do roku 2020, tak oni by správně to heslo měli změnit na ANO bylo líp, popřípadě také NE bude hůř. Pořád ještě věřím tomu, že tahle pakáž z politiky zmizí, podobně jako ti zloději před nimi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
1. 9. 2016 8:11
Ode dneška je možné žádat o přístupové údaje k aplikaci pro EET a zde jsou první zkušenosti:
Přes Internet Explorer (v mém případě verze 11 na Windows 7) nejdou vyplnit některá políčka formuláře. Při použití Google Chrome vše proběhlo v pořádku.
Nelze podepsat zaručeným podpisem, je nutné použít údaje pro přístup k datové schránce (to je ostatně napsáno i v manuálu).