Re: SW pro EET
Dobrý den,
já také nevím, koho zvolím. Nyní máme 2 roky AMAX - dotykovepokladny.cz a jednoznačně od nich chci před EET odejít. Od června jim reklamuji, že tržba se rozchází se rozpisem DPH. Např. poslední uzávěrka byla 80 tis. a rozpis DPH 400 tis.!! A to mám část v 15 a část v 21. Jak si mám určit, která pizza byla v jaké sazbě, když rozpis DPH 5 násobně překračuje tržbu, to fakt nevím. Nebo to hlásí "vypršel časový limit pro požadavek" při uzávěrce a pak mi vyjde díško 20 tis. To asi jen kasa nespočítala všechny účtenky. No hrůza. Máme jen letní provoz, koupili jsme od nich 2 kasy za 77 tis. A dnes máme září a program za celé léto neopravili. Na konci září zavíráme, takže pak už mi oprava bude na nic. Všechno jsme si fotili a budeme zkoušet nějaké odstoupení od smlouvy, uvidím, tak to dopadne. Koho jiného ale také nevím.
ZET vhodný SW
Nevím, jen obecně doporučuji společnost, která už má nějakou historii a reference.
Lze předpokládat, že se vyskytne mnoho nových prodejců, kteří něco prodají a zmizí z trhu. Je to velký business pro dodavatele HW, SW a připojení.
V paměti mám, že někdo z komické trojky uvedl, že když podnikatel není schopen zaplatit Vámi uváděné částky, tak že nemá na trhu co dělat.
Vzhledem k tomu, že v civilizované Evropě existují osvobození od elektronické evidence do určitého limitu ročního obratu doufejte, že si i naše vrchnost uvědomí, že jde s kanónem na vrabce.
Držím palce.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 9. 2016 15:33
Dobrý den, prosím o radu. Má jiži někdo jasno jaký SW pro EET. Malinký vesnický výčep,8 lůžek ubytování a jedno sportoviště. Tržby zanedbatelné /v obci 70 obyvatel/. Četnost plateb tak 10 za týden někdy ani to ne. To co nabízí na netu je šíleně drahé - např. tablet do 5.000,- + licence SW cca 1500,- na rok apod.
Poraďte.