Re: SW pro EET
Dobrý den,
já také nevím, koho zvolím. Nyní máme 2 roky AMAX - dotykovepokladny.cz a jednoznačně od nich chci před EET odejít. Od června jim reklamuji, že tržba se rozchází se rozpisem DPH. Např. poslední uzávěrka byla 80 tis. a rozpis DPH 400 tis.!! A to mám část v 15 a část v 21. Jak si mám určit, která pizza byla v jaké sazbě, když rozpis DPH 5 násobně překračuje tržbu, to fakt nevím. Nebo to hlásí "vypršel časový limit pro požadavek" při uzávěrce a pak mi vyjde díško 20 tis. To asi jen kasa nespočítala všechny účtenky. No hrůza. Máme jen letní provoz, koupili jsme od nich 2 kasy za 77 tis. A dnes máme září a program za celé léto neopravili. Na konci září zavíráme, takže pak už mi oprava bude na nic. Všechno jsme si fotili a budeme zkoušet nějaké odstoupení od smlouvy, uvidím, tak to dopadne. Koho jiného ale také nevím.
ZET vhodný SW
Nevím, jen obecně doporučuji společnost, která už má nějakou historii a reference.
Lze předpokládat, že se vyskytne mnoho nových prodejců, kteří něco prodají a zmizí z trhu. Je to velký business pro dodavatele HW, SW a připojení.
V paměti mám, že někdo z komické trojky uvedl, že když podnikatel není schopen zaplatit Vámi uváděné částky, tak že nemá na trhu co dělat.
Vzhledem k tomu, že v civilizované Evropě existují osvobození od elektronické evidence do určitého limitu ročního obratu doufejte, že si i naše vrchnost uvědomí, že jde s kanónem na vrabce.
Držím palce.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
1. 9. 2016 15:33
Dobrý den, prosím o radu. Má jiži někdo jasno jaký SW pro EET. Malinký vesnický výčep,8 lůžek ubytování a jedno sportoviště. Tržby zanedbatelné /v obci 70 obyvatel/. Četnost plateb tak 10 za týden někdy ani to ne. To co nabízí na netu je šíleně drahé - např. tablet do 5.000,- + licence SW cca 1500,- na rok apod.
Poraďte.