Re: Označení provozovny
Já provozovnu nemám, dotaz zněl, jestli mumím mít označení, i když přímo provozovnu nemám, ale podnikám. Jinak jsem fyzická osoba - podnikám pod jménem, ale to přece neznamená, že FO nemůže mít provozovnu, nebo jak píšete Vy, že když nejsem v OR tak nemůžu mít provozovnu.
Re: Označení provozovny
Ptám se znovu,o jaké provozovně mluvíte? . Popatřete pohledem na ŽL,kde je jaká provozovna? Jaké označení? Nějak se jmenujete,ne? Tak podnikejte /mimochodem,to je též výmysl někoho v parlamentu-podnikatel,máme ŽL, tak jsme živnostníci/pod svým jménem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 9. 2005 10:52
Musí mít účetní, která dělá částečně účetnictví ve firmách a něco málo doma označení provozovny. Na živnostenském úřadu provozovnu hlášenou nemám, mám jen místo podnikání. Pokud ano, co vše uvést - jméno a příjmení, IČO - stačí to? Úřední hodiny nemám. Díky za odpovědi.