Re: Pravděpodobný průměrný výdělek
Z čeho jste spočítala těch 96,90? Jak to může být včetně příplatků, když píšete, že pravděpodobný průměr nemáte spočítaný?
Myslela jsem tím, včetně příplatků, které poskytuje zaměstnavatel. Těch 96,60 se skládá ze základní mzdy 67,6 / hod, příplatek za kvalitu a výkon 6 Kč /hod a příplatek za předáka 5 kč / hod a příplatek za riziko 3 Kč, které zaměstnanci přísluší za odpracované hodiny.
Chcete poradit s konkrétním výpočtem, ale neposkytla jste konkrétní informace. Zřejmě jsou tam ještě jiné příplatky, které jste nejmenovala, možná měsíční odměna, nevíme jestli se krátí v poměru k odpracované době nebo je pokaždé stejná, asi dělal přesčasy nebo o víkendu.
Omlouvám se, ale teď jsem asi nepochopila já vás. Na jeho mzdovém výměru je 96,6 Kč /hod. Jelikož odpracoval 17 dní, potřebovala bych spočítat pravděpodobný průměr., abych mohla spočítat příplatky za přesčas a noc. Týdenní prac. doba je 40 hod. O víkendu u nás nepracují.
>>>>>>>Dobrý den, prosím o radu zkušené. Vím, že se to tady
>>>>>>>probíralo několikrát, ale stále z toho nejsem chytrá.
>>>>>>>Potřebuji zadat průměrný výdělek zaměstnance, kvůli
>>>>>>>správnému výpočtu příplatků. Jedná se o zaměstntance,
>>>>>>>který nasoupil 9.8. Jeho hrubá mzda, včetně příplatků
>>>>>>>činí 96,60 Kč / hod. Jak spočítám průměrný výdělek
>>>>>>>prosím? Není nikdo, kdo by pracoval na stejné pozici,
>>>>>>>abych
>>>>>>>mohla použít např. stený průměr. Jen mi prosím
>>>>>>>necitujte zákon. Kdyby mi někdo mohl poradit s
>>>>>>>konkrétním
>>>>>>>výpočtem, budu moc ráda. Moc děkuji
>>>Myslela jsem tím, včetně příplatků, které poskytuje
>>>zaměstnavatel. Těch 96,60 se skládá ze základní mzdy
>>>67,6 / hod, příplatek za kvalitu a výkon 6 Kč /hod a
>>>příplatek za předáka 5 kč / hod a příplatek za riziko
>>>3
>>>Kč, které zaměstnanci přísluší za odpracované hodiny.
>>
>>Chcete poradit s konkrétním výpočtem, ale neposkytla
>>jste konkrétní informace. Zřejmě jsou tam ještě jiné
>>příplatky, které jste nejmenovala, možná měsíční
>>odměna,
>>nevíme jestli se krátí v poměru k odpracované době
>>nebo je pokaždé stejná, asi dělal přesčasy nebo o
>>víkendu.
>
>Omlouvám se, ale teď jsem asi nepochopila já vás. Na
>jeho mzdovém výměru je 96,6 Kč /hod. Jelikož odpracoval
>17 dní, potřebovala bych spočítat pravděpodobný
>průměr., abych mohla spočítat příplatky za přesčas a noc.
>Týdenní prac. doba je 40 hod. O víkendu u nás nepracují.
Takže podle mzdového výměru má hodinovou mzdu 96,60 Kč, měsíční odměny nebo prémie nedostává, víkendové příplatky taky ne. Jde jenom o přesčasy a noční. Je to výjimečná situace, jedná se o několik málo hodin nebo bude mít každý měsíc celé noční směny a předpokládají se desítky hodin přesčasů?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
5. 9. 2016 11:46
Dobrý den, prosím o radu zkušené. Vím, že se to tady probíralo několikrát, ale stále z toho nejsem chytrá. Potřebuji zadat průměrný výdělek zaměstnance, kvůli správnému výpočtu příplatků. Jedná se o zaměstntance, který nasoupil 9.8. Jeho hrubá mzda, včetně příplatků činí 96,60 Kč / hod. Jak spočítám průměrný výdělek prosím? Není nikdo, kdo by pracoval na stejné pozici, abych mohla použít např. stený průměr. Jen mi prosím necitujte zákon. Kdyby mi někdo mohl poradit s konkrétním výpočtem, budu moc ráda. Moc děkuji