Re: OT:Ispop (odpady)
Dobrý den,
já za naši firmu vyplňuji Hlášení o produkci a nakládání s odpady - formulář, který vyplňuji na stránkách ispop.cz. Od ispopu jsme kdysi obdrželi přihlašovací údaje, ale jestli jsme o ně žádali my nebo to přišlo automaticky, to nevím, protože jsem v té době hlášení ještě nepodávala. Do hlášení uvádím jednotlivé odpady dle katalogových čísel odpadů (vyberete ve formuláři), název odpadu, jeho množství, partnera - firma, která odpad přebírá a likviduje. Hlášení se podává do 15.2. (za předchozí kalendářní rok).
Re: OT:Ispop (odpady)
Já také nejsem odborník, ale zkusím ještě další radu. Když se vám povede přihlásit na stránky ISPOP (mohli by vám sdělit přihlašovací údaje nebo snad byste mohli požádat o nové pro jinou osobu), tak si můžete otevřít již podaná hlášení z minulých období. Pokud se vám opakují stále stejné druhy odpadů, tak se dá potom zadat také otevření nového hlášení s převzatými údaji z minulého období a ty potom pouze upravit podle letošní situaci, případně některé řádky smazat a přidat nové. Vyplňování je docela intuitivní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 9. 2016 12:22
Dobrý den,
odešla nám zaměstnankyně které odmítlo vedení zvýšit plat a nepředala některé důležité věci. Zjišťujeme je za pochodu a postupně se v nich orientujeme, ale teď jsme narazili na Ispop, hlášení o odpadech. Děláme podlahy z pryskyřic a betonu, odpadem je tedy jak suť, tak i obaly od pryskyřic, které jsou považovány za nebezpečný odpad. Necháváme to zlikvidovat, doklady od toho máme. Jen naprosto netušíme jak vyplnit hlášení, jaké, co vše má být přílohou, co všechno musíme vyplnit atd. Nedělá někdo z Vás i toto hlášení a neporadí mi co vše je potřeba udělat? Nečekám přesný návod, stačí mi aspoň částečné zasvěcení, nemám v tuto chvíli žádnou představu o tom, co za tím stojí...
Děkuji, Karel