Re: Certifikáty EET
Certifikát pro evidenci tržeb (§ 15 ZoET)
Certifikát slouží k jednoznačné identifikaci při zasílání údajů datovými zprávami. Prostřednictvím certifikátu systém identifikuje podnikatele, který mu datovou zprávu posílá. Správce daně umožní podnikateli získat prostřednictvím portálu jeden nebo více certifikátů k evidenci tržeb dle jeho potřeb a specifik fungování. Podnikatel může mít jeden certifikát pro všechna svá pokladní zařízení nebo využít více certifikátů a mít např. certifikát pro každou svou provozovnu nebo pro každé své pokladní zařízení.
http://www.etrzby.cz/cs/pred-zahajenim-evidence-trzeb
..... napište jim dotaz, to je nejlepší ....
Re: Certifikáty EET
Takže dá se říci, když mám dvě pokladní s odpovědností za schodek,tak bych každé měl nechat vystavit jeden certifikát, aby když bude problém a bude se zjišťovat, tak aby bylo jednoznačně stanoveno kdo za tím je. Napadlo mě, jak to třeba budou dělat např. v Tesku, když je tam hafo pokladen u kterých se střídá ranní a odpolední směna.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
5. 9. 2016 13:19
Dobrý den,
firma si může vygenerovat kolik certifikátů chce.
Já nechápu, jak mám určit kolik chci certifikátů a jaké - na poplatníka,provozovnu, pokladní místo. Děkuji za odpovědi.