Re: Certifikáty EET
Certifikát pro evidenci tržeb (§ 15 ZoET)
Certifikát slouží k jednoznačné identifikaci při zasílání údajů datovými zprávami. Prostřednictvím certifikátu systém identifikuje podnikatele, který mu datovou zprávu posílá. Správce daně umožní podnikateli získat prostřednictvím portálu jeden nebo více certifikátů k evidenci tržeb dle jeho potřeb a specifik fungování. Podnikatel může mít jeden certifikát pro všechna svá pokladní zařízení nebo využít více certifikátů a mít např. certifikát pro každou svou provozovnu nebo pro každé své pokladní zařízení.
http://www.etrzby.cz/cs/pred-zahajenim-evidence-trzeb
..... napište jim dotaz, to je nejlepší ....
Re: Certifikáty EET
Takže dá se říci, když mám dvě pokladní s odpovědností za schodek,tak bych každé měl nechat vystavit jeden certifikát, aby když bude problém a bude se zjišťovat, tak aby bylo jednoznačně stanoveno kdo za tím je. Napadlo mě, jak to třeba budou dělat např. v Tesku, když je tam hafo pokladen u kterých se střídá ranní a odpolední směna.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
5. 9. 2016 13:19
Dobrý den,
firma si může vygenerovat kolik certifikátů chce.
Já nechápu, jak mám určit kolik chci certifikátů a jaké - na poplatníka,provozovnu, pokladní místo. Děkuji za odpovědi.