Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 9. 2016 7:45
Zdravím. Prosím o radu -Sem pořádný moták, tak abych to nepomotala. Přijatou FA Google zahraničnív CZK -změnili vyúčtování. Vždy bylo vyúčtováno a zaplaceno. Nyní mají vyúčtování a pod tím úhrady. Sepsala co bylo vyúčtováno, (dvě
částky) zaplacena byla však jen jedna část. Tu druhou nevyinkasovali. A teď jsem v koncích. Jak má být zaúčtována FA-nad vyúčtovacími částkami je nadpis Záznam nákladů a DPH a nad čáskami úhrad je Záznam o přijatých platbách. Má být sepsána a proúčtována jen Vyinkasovaná částka? Mám dobře, když mám sepsány a proúčtovány na RxCH částky, které jsou pod Vyúčtováním? Nebo mám opravit: Fakturu přímo opravit a ponížit výšku faktury a opravit tudíž i RxCh? Z čehož mi vyjede Dodatečné přiznání a Následné kontrolní hlášení? Prosím, poradíte? Nebo zbytečně panikařím? Blbnu...Moc díky!