Re: K čemu slouží DUNS..?
:-)) Děkuji profesionálce za fundovanou odpověď, to by mě samotnou nenapadlo (Google.. a pak dokonce přečíst.. hmm..). Mám za to, že sem tazatelé píší až pokud jinde nějakým způsobem neuspěli.
Někdo jiný, prosím, podělí se o zkušenost - proč by to mělo být výhodné a jaké hrozí nevýhody? Podotknu ještě, že vyhledavače (i business.center) jsem si přečetla. Děkuji.
Když sama nevím - neznám nějakou zkratku, výraz, tak se také podívám nejprve přes Google.
Umět hledat informace je důležité a také nebýt líná si je přečíst.
Business diskuze není "nalejvárna".
Je třeba projevit i aktivitu.
Takže ještě jednou na Googlu je o tom dostatek informací.
Opět díky, tentokrát za napomínání, a obviňování z lenosti. Jste fakt vtipná :-) Takže raději věcně: ve vyhledávačích (ani na BC) jsem nenašla např. ty nevýhody, ani zda existuje (potenciální) návaznost na českou finanční správu. Dále - odkazy jsou často v AJ, což je pro mě bohužel problém, ale domnívám se, že to nepředstavuje zákaz pro dotazy na BC. Poslední věc, cituji Vás: ""hledat informace je důležité a také nebýt líná si je přečíst. Je třeba projevit i aktivitu"" - asi jste byla líná si přečíst co píšu - že Business diskuze i oblíbený Google (i další) jsem četla. Přeji Vám hezký zbytek dne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
6. 9. 2016 10:09
..a kdo ho prosím přiděluje, proč je výhodné ho mít? Setkala jsem se s tím poprvé na přijaté faktuře. Děkuji.