Re: KH a pozdní fa
Údaje v Přiznání k DPH by se měly rovnat údajům v KH
Ve Vašem případě KH za měsíc, kdy jste daňový doklad přijali.
Stejně spadne do "hromadného pytlíčku" a datum DPPD se v tomto případě nemusí uvádět.
Pokud by byl doklad nad 10.tis.Kč, tak KH za měsíc, kdy jste daňový doklad přijali - jen jako DPPD uvedete datum 1.7.2016
Re: KH a pozdní fa
Dobrý den,
prosím o radu ohledně pozdního dodání paragonu-Polsko-zboží lednice na 6880 PLN/50tis.Kč s datem 18.7.,jak zaúčtovat v pokladně, doklad dáme do KH 08/2016 + reverse charge
Datum vystavení: 1.8.
Datum platby: 1.8.
DÚZP: 1.8.
Datum KH DPH: 18.7.
S těmito daty však nevidím v 8/2016 jak Přiznání DPH tak i KH :-( Děkuji za radu Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
8. 9. 2016 13:54
Dobrý den,
jsme s.r.o., plátci DPH, došla nám pozdě faktura přijatá od dodavatele. Datum vystavení: 7.7.2016, DUZP: 1.7.2016. Jsme ještě kvartální plátci DPH, takže faktura bude v přiznání za 3Q 7-9/2016. To je ok.
Ptám se ale, jak to bude s kontrolním hlášením? Za červenec už mám KH odeslané. Co mám zadat do systému - datum KH DPH? Podle mě tam musí být 1.7.! a musím udělat znova KH za červenec? Předpokládám že následné - celé znova doplněné o chybnou fa?