Re: OT potvrzení pro pracák
Vždyť ale nahoře píšete,že Vám to účetní vyplnil. Takže za správnost potvrzení si ručí on. Jak víte,že neví,co má vyplnit? Vy to víte?
Tak znám ho, dělá běžně věci špatně .a když jsem se ho ptala na to důchodové -jestli jsem jsem platce ,když jsem na RD ..zda to je vyplněné správně, tak mi na to odepsal.... ,,jaké důchodové pojištění tam něco takového píšou ??´´ .. pracák mám 30 km . tak se mi tam nechtělo jezdit se špatně vyplněným dokumentem.. tak se prostě raději ptám, a zjištuji
No pokud účetní již takto paní Udatové odpověděl,je opravdu vídět,že neví,která bije. Nechápu,proč by se měl dotazovat zde .NIc takového nedoporučujte, akorát se Vám možná vysměje.
Nechte to na něm, však si ÚP vyžádá Váš poslední ELDP, můžete se tam svěřit, že máte pochyby.
HMM myslela jsem si to . Každopádně děkuji . On mi tam vypsal totiž to pojištění po celých 10 let co jsem u nich byla zaměstnaná přes to že jsem 6 let z toho byla na RD s dětma.. :/ já jen nechápu jak už tolik let může dělat účto celé firmě.. moc díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 9. 2016 13:54
Dobrý den, skončil mi RD . šla jsem dočasně na pracovní uřad, kde po mě chtějí potvrzení zaměstnavatele pro učely posouzení nároku na podporu.. CHci se zeptat, zda když jsem byla na RD byla jsem i platce důchodového pojištění? ( jak mi to i vyplnil náš učetní) a nebo datum od... do... bude jen to co jsem pracovala fyzicky. děkuji moc za radu