Re: KH a záloha
Na co přesně Vám přišla výzva?
Vy jste měla dát do KH daňový doklad na přijatou platbu, klidně v jiném měsíci než oni, ale se správným DPPD.
Jestli jste tedy zadala až výsledný doklad (který měl být zřejmě na nulu), tak podáte následné KH, kde opravíte evidenční číslo dokladu a DPPD (přepokládám, že na daňovém dokladu k záloze a konečném daňovém dokladu byly jiné datumy a jiná čísla dokladů).
Dobrý den,
jenže právě na tom daňovém dokladu posledním neni nula, jen je tam napsáno zaplaceno,proto jsem si toho nevšimla a použila ho jako jediný daňový doklad. Opravím tedy v 7 měsící KH a dám tam číslo dokladu z toho května a datum DUZP květen, aby jsme měli obě strany stejně. Můžu to tedy tak udělat? DPH mám uplatněné až za 4 Q, což je jedno. Pokud se mi tedy ozve ještě druhá strana a schodnem se kdy to ona tedy do KH uvedla. Děkuji...
Pokud opravdu poslali 2 daňové doklady, zjistěte si, co dali do KH.
Co je přesně napsáno v té výzvě?
Už jsem jim volala, čekám na jejich vyjádření, jsou to dva daňové doklady na jednu a tu samou zálohu. Mají nějaký divný systém. Na té výzvě ke změně, doplnění nebo potvzení údajů .
Daňový doklad v oddílu B.2. kh podaného za uvedené období vykázal údaje o přij. zda.pl. s míst.pl v tuz., jejichž výčet je uveden níže, aniž by plátce, kterého daňový subjekt identifikova v kolonce DIČ dodavatle vykázal shodné údaje o uskut. zdan.pl v oddílu A. 4. kh. Výše popsaný nesoulad byl zaznamenán u daň. dokladu č. .......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
12. 9. 2016 10:46
Dobrý den, prosím o radu,
16.5. přišla zálohová faktura na částku 30250 kč, tato fakturu jsem nedala do KH. Dále přišel 25.5. zálohová faktura - daňový doklad na tuto částku, bohužel se mi nedostal do ruky, tudíž nebyl v KH. A 11.7. mi přišel další daňový doklad na částku 30250 kč, tu jsem dal ado KH za 7/2016. Nyní mi přišla výzva na tuto fakturu. A teď jak mám opravit ? Druhá strana mi bude volat, už jsem je kontoktovala, ale podle mě oni dali do KH ten daňový doklad k zálohové faktuře v 5/2016. DPH mám uplatněné v 7/2016 což si myslím, že je v pořádku. Ale jak to teď opravit v KH, aby nám to sedělo?? Jsem z toho nějaká zmatená. Nevím proč poslali 2x daňový doklad, když částka byla stejná, nic se nedoúčtovávalo.