Kontrala z FU

• (neregistrovaný)

15. 9. 2016 5:21

Dobrý den, prosím Vás, máme od dubna 2016 zahájenou kontrolu k roku 2014- na všechny daně. Je to na základě dodatečných DPH, které jsme podávali v listopadu, únoru a březnu. Bylo nám to řečeno.
    Máme 100% zahr. investora, jsme zisková firma asi s 65 zaměstnanci. Strojírenská firma.
    FU chodí někdy 2x týdně a někdy 1x za čtrnáct dní. Za toho půl roku tu byly asi 12. Zatím nic nenašli, jenom kopírují, dodávám a "užívám si".
    Mám plnou moc, jednatel hovoří německy a máme povinný audit. S auditorem mluvit nechtějí, já mám plnou moc, porušili by daňový řád. Při každém jednání musím zavřít dveře a psychicky si užívám.

Včera jsem dostala dva dokumenty, prý je to má výpověď o firmě a domácí úkol. Každý dokument má 25 základních otázek a další x podotázek. Až to vyplním nesmím to posílat mailem, nikomu ukazovat a oni si buď přijedou a nebo to odvezu. Ale já vůbec netuším co s tím.
    První je Obecný přehled o transakcích uskutečňovaných v rámci spojených osob. A další Nesené náklady, marketing a licenční poplatky. Já jsem tu účetní. Máme jednatele, pár zaměstnanců v kanceláři po technické stránce a obchodního zástupce.

Máte někdo taky takovou prosím zkušenost, že jste dostávali takové dokumenty od FU?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).