Druh živnosti volné

• (neregistrovaný)

19. 9. 2016 22:48

Dobrý den, je možné využít živnost volnou č.78 k nácviku správného čištění zubů při stomatologické ordinaci? Přesto, že jsem zubní instrumentářka, ale mám týdenní kurz, právě v tomto oboru, který bych ráda uplatnila pro naše pacienty. Předem děkuji za odpoved.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 9. 2016 9:51

pája

Re: Druh živnosti volné
      myslím, že by to šlo pokrýt volnou živností, obor č. 78:
      78. Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu
      Poskytování služeb osobního charakteru, zejména činnost seznamovacích a svatebních kanceláří, astrologů, grafologů, kartářek a numerologů, vyhotovování rodokmenů, provoz šaten, práce čističů bot a další služby osobního charakteru. Doprovodné služby (hostesky, společnice a podobně) a poskytování základní pomoci doprovázeným osobám. Poskytování služeb pro osobní hygienu a služeb souvisejících s péčí o vzhled osob, zejména provozování solných jeskyní, veřejných lázní, umýváren, WC, veřejných prádelen a podobně. Poskytování služeb a zakázkových výrob souvisejících s péčí o vzhled osob, zejména líčení pro modeling, fotografii, film, televizi a divadlo, vlásenkářství, zhotovování charakterových masek pro divadlo a film a podobně.

je to ale jen můj výklad, ouřada na ŽÚ může být jiného názoru.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).