Re: doklad od fyzické osoby
Máte pravdu, takové doklady může vystavit kde kdo. Proto má být u dokladu ještě podpis osoby, které toto celé schválila za odběratele a také schválila proplacení uvedené částky. Po vystavovateli dokladu toho už víc snad chtít nemůžete. Mohli jste uzavřít smlouvu, ale tu jste mohli zpracovat i Vy, jako odběratel.
Re: doklad od fyzické osoby
Děkuji za informace, vytvořila jsem jednoduchou nájemní smlouvu, která předpokládám bude náš doklad k proplacení a vyplatím pánovi peníze, na smlouvě bude kromě jiného i jeho R.Č, je to v pořádku?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 9. 2016 11:22
Dobrý den, jsme s.r.o. a fyzická osoba nám pronajala n a2 měsíce klimatizaci, nyní chce proplatit za 2 měsíce pronájem, ale nemáme smlouvu, vedoucí mi donesl na A5 napsaný na počítači "Příjmový pokladní doklad", kde je uvedeno jen jméno a bydliště pronajímatele a dále "přijato od" a naše firma, účel - pronájem klimatizace a částka, já si myslím, že je to nedostačující doklad, protože takové doklady si může přece vystavit kde kdo, s majitelem klimatizace se nějak nemohu domluvit, prosím jaký přesně doklad potřebuji os soukromé nepodnikající osoby? Děkuji.