Re: doklad od fyzické osoby
Máte pravdu, takové doklady může vystavit kde kdo. Proto má být u dokladu ještě podpis osoby, které toto celé schválila za odběratele a také schválila proplacení uvedené částky. Po vystavovateli dokladu toho už víc snad chtít nemůžete. Mohli jste uzavřít smlouvu, ale tu jste mohli zpracovat i Vy, jako odběratel.
Re: doklad od fyzické osoby
Děkuji za informace, vytvořila jsem jednoduchou nájemní smlouvu, která předpokládám bude náš doklad k proplacení a vyplatím pánovi peníze, na smlouvě bude kromě jiného i jeho R.Č, je to v pořádku?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 9. 2016 11:22
Dobrý den, jsme s.r.o. a fyzická osoba nám pronajala n a2 měsíce klimatizaci, nyní chce proplatit za 2 měsíce pronájem, ale nemáme smlouvu, vedoucí mi donesl na A5 napsaný na počítači "Příjmový pokladní doklad", kde je uvedeno jen jméno a bydliště pronajímatele a dále "přijato od" a naše firma, účel - pronájem klimatizace a částka, já si myslím, že je to nedostačující doklad, protože takové doklady si může přece vystavit kde kdo, s majitelem klimatizace se nějak nemohu domluvit, prosím jaký přesně doklad potřebuji os soukromé nepodnikající osoby? Děkuji.