Faktury v PDP

• (neregistrovaný)

20. 9. 2016 13:48

Dobrý den, prosím o radu
    v červenci vystaveny 2faktury za montáže v PDP , faktury poslány emailem , ale vedoucí tyto faktury nepředal do účtárny,a teď mi je nechtějí vzít,že datum není aktuální a mám je předělat , nevím si s tím rady, jak vystornovat faktury v PDP , jak udělat opravné DPH a KH, oni to udělat nechtějí , že to není jejich vina.
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 9. 2016 13:59

hdolka (neregistrovaný)

Re: faktury v PDP
      dobrý den, a Vy jste schopni předělat datum na dodacím listu? datum DUZP= datum dodání,jinak by Vám to u Vás nesedělo mezi dodákem a FAV. Opravit by měli oni, nebo dát do nejbližššího DPH,pokud je to malá částka někdy to FÚ ani neřeší. U toho PDP a měsíčních plátců se to stává, že dostanou takovou fa v době,kdy již je přiznání na FÚ. Všichni víme.že teorie a praxe se liší,jen naši zákonodárci ne.

• 20. 9. 2016 14:14

marcy08 (neregistrovaný)

A co mám, dělat , když nechtějí opravit.Opravný daňový doklad vystavit kdy ? Jak opravit DPH a KH ,faktury jsou z července asi na 50.000kč.Prosím o radu

• 20. 9. 2016 14:33

Jana N. (neregistrovaný)

pokud zdanitelné plnění proběhlo v červenci a vy máte v dph i kh správně za červenec, nic předělávat nebudete, opraví si odběratel

• 20. 9. 2016 14:33

hdolka (neregistrovaný)

Když nechtějí odběratelé udělat dodatečné, nechte je být,ona jim přijde výzva,že Vy máte PDP a oni nemají. A potom jim nic jiného nezbyde,než to dod.DPH podat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).