Re: výpověď pro nadbytečnost a začátek n
Děkuju. Mě šlo o to jestli je platná vzhledem k jeho začátku nemoci. Protože v době neschopnosti se výpověď dát nedá. A on v den, kdy podepsal převzetí zašel k lékaři a dostal od toho dne neschopenku. To další o prodloužení nebo neprodloužení výpovědní doby, které se odvíjí podle délky neschopnosti je mi jasné.
Díky
Re: výpověď pro nadbytečnost a začátek n
>>>Prosím o radu. Jako zaměstnavatel jsme poslali poštou
>>>na doručenku zaměstnanci písemnou výpověď pro
>>>nadbytečnost. Dopis převzal a jeste týž den byl uznán
>>>práce
>>>neschopným. Je tedy výpověď platná nebo ne ? Děkuji
>>>za
>>>odpovedi. Vodičkova
>>
>>a proč by nebyla? uvidíte, jak poběží výp.doba a s ní
>>DPN, podle toho se pak bude odvíjet další.
>
>Děkuju. Mě šlo o to jestli je platná vzhledem k jeho
>začátku nemoci. Protože v době neschopnosti se výpověď
>dát nedá. A on v den, kdy podepsal převzetí zašel k
>lékaři a dostal od toho dne neschopenku.
tom rozumím, podle dptazu je jasné, že dostal výpověď a pak mazal k doktorovi, vy jste mu poslali výpověď, když nbyl ještě v DPN, neschopenku vám doručil předpokládám následně, tak bych se nebál, myslím, že jste schopni prokázat, že vaše jednání bylo dříve,než jeho běhání po doktorech.
To další o
>prodloužení nebo neprodloužení výpovědní doby, které se
>odvíjí podle délky neschopnosti je mi jasné.
> Díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
22. 9. 2016 13:01
Prosím o radu. Jako zaměstnavatel jsme poslali poštou na doručenku zaměstnanci písemnou výpověď pro nadbytečnost. Dopis převzal a jeste týž den byl uznán práce neschopným. Je tedy výpověď platná nebo ne ? Děkuji za odpovedi. Vodičkova