Re: Přídavek na díte- př.z pronájmu čist
Když máte zaměstnavatele, asi by tam potvrzení být mělo. Ovšem nemám s tím osobní zkušenost.
Re: Přídavek na díte- př.z pronájmu čist
Už jsem pár let nevyplňovala, ale u zaměstnance který podává daň. přiznání se do příjmů psala nula a potvrzovala jsem jen datumy a razítko, podpis atd. Myslím že se to snad nezměnilo. ÚP si zjistí celkové příjmy na FÚ. Naopak když syn měl brigády u agentury, která mu odmítla napsat nulu a měl podané DP, tak s tím byl na ÚP problém. Ale čerstvé zkušenosti nemám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
30. 9. 2016 10:23
Dobrý den, prosím o pomoc, vyplňuji výši příjmu za minulý rok a tápu, zda v paragrafu 9 jako příjem z pronájmu mám uvést ten příjem o odpočtu výdajů v tom daném paragrafu, nebo před. A ještě, zda musím být potvrzení o výši podané do konce září, když nechci aby se mi přídavky přerušily. Děkuji moc, Miki