Re: ZET-pozvánka na konferenci a veletrh
Díky za info, ale o diskusi mám jiné názory. :-))
Dosud jsem byl pouze na akcích, kde nám bylo tvrzeno, že je to tak, jak to říkají. Když byla složitější otázka, tak byla odpověď: napište si pro odpověď. Jak odpovědi vypadají zde několik tazatelů již publikovalo.
Hezký den!
Re: ZET-pozvánka na konferenci a veletrh
asi ano., když je to jejich akce - ještě nám bylo prezentováno, že zde bude i bohatá nabídka zařízení pro snadné zvládnutí EET:)
jinak se snažili na dotazy odpovídat, složitější odkazovali na podání si písemného dotazu - a prý ať mají dotazující se trpělivost, páčto tam chodí "AŽ 100 dotazů denně"!
Hezký zbytek dne všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
6. 10. 2016 9:45
včera jsem byla na školení k EET a pracovníci MF nás zvali na níže uvedenou akci - prý se zde bude čile diskutovat :)
http://www.etrzby.cz/assets/cs/prilohy/Pozvanka-na-konferenci-Evidence-trzeb-v-praxi-Praha.pdf