Re: Dodani zboží do EU pro neplatce dph
no to jsem tam celtka, ale take je napsane, ze zasilatelství je pouze pokud se dorucuje osobě, která to nemá dál pro obchodní činnost.... a tato firma to dal prodava v VB. Neni to presne zasilatelství, kde je ten limit.., my to mame stale pro jednu společnost, která se nechce v dané zemi stát plátcem... a ja nevim zda neco neporušujeme, zda to takto dál můžeme dělat i kdyz to není zasilatelství..
Re: Dodani zboží do EU pro neplatce dph
Dobrý den, ano ja jsem chapala, ze kdyz je v paragrafu napsane, ze zboží neni předmětem daně, tak to není určeno pro další jeho obchodní činnost...., ale to tedy chápu spatne ? No o jejich limitu jsme mu uz psali at si to ohlida, ale nic neodepsal, jen že chce zachovat tento system...
díky moc za rady
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
13. 10. 2016 20:21
Dobrý den, prosim o radu.
prodáváme zboží a máme jednoho odběratele z Velké británie. Je to společnost Ltd, ale není plátce, nemá platné VAT a ani nechce se zatim registrovat. Prosim jak mame spravne postupovat ? zatim jsem fakturovala s nasi DPH a vykazovala v ř. 1. Prosím, je to tak správně nebo jak případně řešit jinak ? jde mi o to, ze se prodeje dostaly uz na vyssí částky, tak aby nebyl problém. Limit pro zasilatelství vím, ale nevím zda toto je ten případ ?