Připomenout zapomenuté heslo
18. 10. 2016 13:23
Dobrý den,mám tu dokladu ze září za mytí vozu v Německu, jsou bez daně, takže přenesená daňová povinnost.Bohužel na dokladech je chybně uvedené DIČ podnikatele, doklady jsem vrátila k opravě, ale dostanu je až někdy v říjnu nebo listopadu.A teď nevím, zda zařadit do 3.Q. a pak přiložit opravené doklady, nebo nyní nezařazovat a po dodání opravených dokladů podat dodatečné přiznání za 3Q.Předem děkuji za radu. Ivana
18. 10. 2016 13:36
Re: PDP Německo - kdy do DPH-oprava dokl vzhledem k tomu, že se zřejmě nebude jednat o závratnou částku, dala bych pak do aktuálního měsíce i se starým DUZP a do KH A2
18. 10. 2016 15:41
Re: PDP Německo - kdy do DPH-oprava dokl Díky za radu jsou to 4 doklady po necelých 40 Eurech takže celkem za 160 Euro
18. 10. 2016 13:23
Dobrý den,
mám tu dokladu ze září za mytí vozu v Německu, jsou bez daně, takže přenesená daňová povinnost.
Bohužel na dokladech je chybně uvedené DIČ podnikatele, doklady jsem vrátila k opravě, ale dostanu je až někdy v říjnu nebo listopadu.
A teď nevím, zda zařadit do 3.Q. a pak přiložit opravené doklady, nebo nyní nezařazovat a po dodání opravených dokladů podat dodatečné přiznání za 3Q.
Předem děkuji za radu. Ivana