Dobrý večer, za měsíc srpen jsem musela podat dodatečné přiznání (jedna dodavatelská faktura zaúčtována omylem 2x tudíž neoprávněný odpočet DPH, druhá fa- zaúčtována chybně, DPH uplatněno v nesprávné výši - uplatněno méně. Dodat. přiznáním DPH se mi o něco zvýšil NO. Teď mi v datovce přistál platební výměr se správnými hodnotami vyplněnými v přiznání za měsíc srpen a také s tím i Rozhodnutí o zastavení řízení - zkrácený text vzhledem k tomu, že jste podali dodat. přizní. ještě před vyměřením daně, správce takto zahájené řízení zastavil a údaje využil..... Chápu to správně, že se to celé týkalo jen toho dodatečného? A zároveň, znamená to, že tímto je i zároveň "odsouhlaseno" to DPH srpnové nebo ještě můžu očekávat Oznámení o zahájení místního šetření? Máte zkušenosti? děkuji
Re: Dodatečné DPH - zastavení řízení
podle mého názoru zastavili řízení vyměření dph za srpen a dají dohormady s dodatečným za srpen, yrovnají jednou částkou
21. 10. 2016 19:58
Dobrý večer,
za měsíc srpen jsem musela podat dodatečné přiznání (jedna dodavatelská faktura zaúčtována omylem 2x tudíž neoprávněný odpočet DPH, druhá fa- zaúčtována chybně, DPH uplatněno v nesprávné výši - uplatněno méně. Dodat. přiznáním DPH se mi o něco zvýšil NO.
Teď mi v datovce přistál platební výměr se správnými hodnotami vyplněnými v přiznání za měsíc srpen a také s tím i Rozhodnutí o zastavení řízení - zkrácený text vzhledem k tomu, že jste podali dodat. přizní. ještě před vyměřením daně, správce takto zahájené řízení zastavil a údaje využil.....
Chápu to správně, že se to celé týkalo jen toho dodatečného?
A zároveň, znamená to, že tímto je i zároveň "odsouhlaseno" to DPH srpnové nebo ještě můžu očekávat Oznámení o zahájení místního šetření?
Máte zkušenosti? děkuji