Připomenout zapomenuté heslo
25. 10. 2016 17:39
Prosím, jak je to s DPČ za podmínek, že ve smlouvě je dána hodinová sazba a maximální počet hodin.1) Když zaměstnanec dosáhne 5000,-a) přihlásíme na SP jako DPČ malého rozsahu či DPČ ?b) přihlásíme na ZP2) Když dosáhne 2000,-Četla jsem různé výklady, všude se to píše rozmanitě. Dnes mi na sociálce říkali, že i u příjmu 5000,- je to malého rozsahu v tomto případě.Jaký je rozdíl u nemocenského v tomto případě - zda jde o DPČ malého rozsahu či jen DPČ?Prosím, můžete mi někdo napsat kompletní rozbor. Někde se píše totiž, že malého rozsahu je to jen do 2500,-.Děkuji moc, jste zlatí.
25. 10. 2016 19:01
Re: Dohoda o pracovní činnosti Třeba zde:http://www.kostka.net/cs/navody/mzdy/448-cr-jaky-je-rozdil-mezi-dohodou-o-pracovni-cinnosti-a-zamestnanim-maleho-rozsahu
25. 10. 2016 20:48
Re: Dohoda o pracovní činnosti Díky a nevíte jaký je rozdíl s ochranou dobou u malého rozsahu a či normální DPČ? A jak s nemocenskou? Díky moc.
25. 10. 2016 17:39
Prosím, jak je to s DPČ za podmínek, že ve smlouvě je dána hodinová sazba a maximální počet hodin.
1) Když zaměstnanec dosáhne 5000,-
a) přihlásíme na SP jako DPČ malého rozsahu či DPČ ?
b) přihlásíme na ZP
2) Když dosáhne 2000,-
Četla jsem různé výklady, všude se to píše rozmanitě. Dnes mi na sociálce říkali, že i u příjmu 5000,- je to malého rozsahu v tomto případě.
Jaký je rozdíl u nemocenského v tomto případě - zda jde o DPČ malého rozsahu či jen DPČ?
Prosím, můžete mi někdo napsat kompletní rozbor. Někde se píše totiž, že malého rozsahu je to jen do 2500,-.
Děkuji moc, jste zlatí.