Re: výstupní prohlídka číšnice
Nevěděla jsem že to není potřeba, teď už jsem zjistila, že pokud nepožádá sama, tak to není nutné. Také vycházím z nedávného problému, kdy jsme řešili kauzu nemoc z povolání, ale to bylo u jiného pracovního zařazení. Také přiznám, že jsem na tomto webu spíš čekala odpověď než otázku...děkuji vám
Zřejmě této problematice vůbec nerozumíte. Kdyby ano, věděla byste, že na vaši otázku neexistuje správná odpověď bez dalších informací, které jste jako neznalá nedodala. Myslím, že byste měla být ráda, že Vám paní Jasná chce pomoct a sdělit vám, co potřebujete vědět. Měla byste spíše poděkovat, než něco vyčítat..
Já nikomu nic nevyčítám, ale dotyčná se při odchodu zmínila, že se budeme divit, jakou nemoc z povolání si od nás odnáší, to je vše. Jinak posíláme zaměstnance na výstupní prohlídku vždycky, at je to prodavačka, servírka, pekař, cukrářka, mišer nebo úklid. V tomto případě jsem vyjimečně podepsali dohodu a nedělali problémy s nějakými "áčky" po dobu dvou měsíců. Jen jsem měla obavy o tu nemoc z povolání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
27. 10. 2016 10:45
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, končí mi v restauraci číšnice, roznášející nápoje a jídlo, ale nechce mi donést výstupní prohlídku. Mám trvat na výstupní prohlídce v této kategorii číšnice?? děkuji vám