paní tečko, prosím ještě o názor
Děkuji za reakci. Neměla jsem možnost dříve odpovědět. Mám obavu, že simulace to nevyřeší, protože tento problém by nemusel vzniknout přesně stejný, a navíc by to v tomto případě bylo pro mě časově náročné (problém je spojený s importem dat z Pohody).
Dalo by se to udělat nějak jinak? Myslíte, že poslat zálohu té účetní jednotky tam prostě jen tak nemohu? Napadá mě, jestli tam není nějaká legální možnost, když je to právě z důvodu té nutné analýzy.
Re: paní tečko, prosím ještě o názor
I Vám děkuji za reakci. Jde o import z mzdového systému Pohoda do PAMICA. Po nainstalování poslední aktualizace mi nejdou vystavit nové mzdy dokud nezaúčtuju i mzdy, které jsou do Pamicy naimportované z Pohody. Tyto mzdy však "zaúčtovat" nejdou, protože jsou tzv. neaktivní.
Re: kdo používá PAMICA, prosíme o pomoc
A jedná se o první mzdy, které byly po importu z
>Pohody do agendy Historické mzdy zpracovávané?
Právě že ne, od července už dělám mzdy v PAMICA a bez problému. Ale stalo se to u dvou firem ze tří po nové aktualizaci, ve které byla nějaká úprava právě ohledně funkce "zaúčtování mezd".
Ale nakonec jsem se rozhodla, co jste mi poradila na začátku. Udělám velmi jednoduchou simulaci v Pohodě - tedy vytvořím jednoduché mzdy pro jednoho zaměstnance od ledna do června, pak import do Pamica a tvorba dalších mezd. A v momentě, kdy to nepůjde, udělám zálohu této fiktivní ú.j., kterou pošlu na tu analýzu. Nedá se nic dělat, musím to aspoň zkusit, jestli dosáhnu potřebného výsledku pro zaslání na analýzu, abych nemusela posílat skutečná data.
Re: kdo používá PAMICA, prosíme o pomoc
Ano, paní Lenko, je to od této poslední aktualizace 25.10. Ale, jak píše paní tečka, bylo by zajímavé vědět, jestli jste i Vy přecházela letos z Pohody na Pamicu, pokud ano, byla by to srovnatelná situace. Děkuji za odpověď.
jak to dopadlo
Paní Lenko, dnes mi napsali, že se jedná o chybné chování programu Pamica, a že bude upraveno do příštího aktualizace. Kdybych v Pohodě bývala používala funkci zaúčtování mezd, a tedy se importovali do Pamicy mzdy "zaúčtované", tak by se to nestalo. Teď můžu jen doufat, že to brzy opraví :-).
já děkuji Vám oběma, hezký večer :-)
>>>>>>Paní Lenko, no tak to je úplně nesrovnatelná situace
>>>>>>s
>>>>>>tou mojí. To že Vám to jde a mně ne vůbec neznamená,
>>>>>>že nová verze Pamica je v tomto ohledu v pořádku.
>>>>>>Přesto děkuji za reakci.
>>>>>
>>>>>Jojo, v pořádku, je to jiná situace. Dejte vědět, jak
>>>>>jste dopadla, zajímalo by mě, zda to byla chyba
>>>>>programu, nebo nějaký jiný šotek. Díky.
>>>>
>>>Paní Lenko, dnes mi napsali, že se jedná o chybné
>>>chování programu Pamica, a že bude upraveno do
>>>příštího
>>>aktualizace. Kdybych v Pohodě bývala používala funkci
>>>zaúčtování mezd, a tedy se importovali do Pamicy mzdy
>>>"zaúčtované", tak by se to nestalo. Teď můžu jen
>>>doufat,
>>>že to brzy opraví :-).
>>>
>>
>>Děkuji za info. Přeji hezký zbytek dne.
>
>Také děkuji
>Hezký večer
>.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
27. 10. 2016 21:20
Dobrý den, mám určitý problém ve mzdovém SW PAMICA. Protože řešení zřejmě nebude jednoduché, poskytovatel SW mi navrhl, abych jim poslala zálohu účetní jednotky k analýze.
Jelikož v personalistice jsou data o zaměstnancích, váhám, jestli to vůbec mohu udělat.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Děkuji.