Dobrý den, prosím o zkušené, máme tady zaměstnance, kteří mají DPN delší než 8týdnů a měli by podstoupit mimořádnou lék.prohlídku jak jsem se dočetla.Problém je v tom , že do této doby se tady tyto prohlídky neprováděli a já bych potřebovala zjistit, v které rizikové skupině tyto zaměstnanci jsou, mohu poprosit o radu, kde najdu nějakou tabulku, podle které bych je zařadila. děkuji za rady
Re: mimořádná prohlídka
Na to žádnou tabulku nenajdete, protože u stejné profese můžou být zaměstnanci zařazení do různých skupin podle daného prostředí.
a mohu se zeptat jestli vzniká velký problém v tom, pokud by tyto zaměstnanci na žádnou prohlídku nechodili, jak to bylo doposud, protože teď nevím jak je mám zařadit?
Já v tom problémů vidím několik - nemáte ověřenou zdravotní způsobilost, zaměstnanec není seznámen s tím, do které kategorie je jím vykonávaná práce zařazena, nezná rizika možného ohrožení zdraví apod. Navíc to vše se nechá snadno zkontrolovat,
31. 10. 2016 13:25
Dobrý den,
prosím o zkušené, máme tady zaměstnance, kteří mají DPN delší než 8týdnů a měli by podstoupit mimořádnou lék.prohlídku jak jsem se dočetla.Problém je v tom , že do této doby se tady tyto prohlídky neprováděli a já bych potřebovala zjistit, v které rizikové skupině tyto zaměstnanci jsou, mohu poprosit o radu, kde najdu nějakou tabulku, podle které bych je zařadila.
děkuji za rady