Re: zaokrouhl.průměrn.hod.výdělku na kor
Jestli jsou výplaty za říjen už zpracované, tak bych stejný průměr nechala do konce roku. Jestli teprve počítáte říjen, tak záleží na tom, kolika se to týká zaměstnanců. I když, jak píšete, já si taky nevzpomínám, že by někde bylo stanoveno, jak průměr zaokrouhlovat.
Re: zaokrouhl.průměrn.hod.výdělku na kor
Paní Líbo, díky moc. Je tam jedna zaměstnankyně, takže není problém to dopočítat, ale už dostala říjen zaplacený podle původního. Takže to spíš do konce roku ponechám zaokrouhlené, jak jsem to převzala. Resp. spočítám si, jaký vyjde rozdíl a podle toho se rozhodnu.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
1. 11. 2016 9:34
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste se setkali s tím, že by mzdový SW zaokrouhloval průměrný hodinový výdělek na celé koruny.
Přebírám mzdy uprostřed roku po paní, která není mzdová účetní, mzdy byly takové, jak je program spočítal. A dle předaných sestav průměrný hodinový výdělek je zaokrouhlený na celé koruny, když spočítám "ručně", vychází to na dvě desetinná místa.
Na druhou stranu jsem nenašla nikde, že by se to nesmělo. Nicméně přesto váhám, zda to takto zaokrouhlené mohu přebrat a používat do konce roku.
Děkuji za názory.