Re: Výzva ke KH
na výzvu odpověď musí, potvrdit to co je předmětem výzvy nemohou neb to je špatně, tak jinou cestu nevidím než opět poslat to co jim už poslali.Jiná cesta mě nenapadá.
Re: potvrzení KH nebo znovu následné ?
Zkusím zrekapitulovat
* posláno řádné KH
* zjištěna chyba A., zjištěna chyba B., posláno následné KH
* přijata výzva od FÚ, kde je konstatována chyba A.
A odpověď zní - jak odpovědět na Výzvu, která je k řádnému KH, když mezitím již bylo posláno následné KH (kde je již vše v pořádku)
Je to tak?
Sama jsem už nad podobnou situací přemýšlela dříve, odpověď jsem nenašla. Snad někdo další poradí.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
4. 11. 2016 5:20
Dobrý den, prosím Vás. 25.10. jsme odeslali KH. S tím,že víme že není v pořádku a musíme podat následné. To jsme odevzdali 2.11.
V průběhu září byl proveden přechod na jiný softwer a program sloučil pouze data, tak že je sečetl a celé dph, SH, KH se dělalo ručně. Starý a nový softwer vytisknout, posčítat a vypsat.
A dnes jsme obdrželi výzvu ke změně, doplnění atd...že jsem v oddíle A4 nevykázali faktury. Ty co nebyly v tom prvním KH. Ale do následného KH už zapsány byly. Teda ty co byly zapsány tam nejsou v té výzvě vypsány všechny, ale to už je vedlejší.
Spíš nevím, jak odpovědět na výzvu. Když tyto uvedené údaje jsou v následném KH:
Děkuji Vám za radu.