Hlavní navigace

EET - má někdo zkušenost

  • (neregistrovaný) 78.156.140.---

    8. 11. 2016 13:31

    Dobrý den,

    moc moc prosím o pomoc.

    Jsme restaurační zařízení - naše firma zajišťuje provoz a výčep restaurace. Kuchyň máme v pronájmu.
    Pokladna nám vyjede vždy měsíční výpis pro kuchyň a výčep.
    Nyní ale si nejsem vůbec jistá, jak to udělat s EET.
    Tržby budou odesílány pouze z jedné firmy, jenže jak to bude s tržbami kuchyně.
    Nemáte někdo zkušenost.

    Díky.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 11. 2016 14:30

      Maxx (neregistrovaný) 62.129.61.---

      Re: EET - má někdo zkušenost
      Zkušenost asi nemá nikdo, když to ještě nefunguje.

      zkuste §9 zákona 112/2016 - není to Váš případ?

    • 8. 11. 2016 15:13

      aurora (neregistrovaný) 78.156.140.---

      Re: EET - má někdo zkušenost
      Myslela jsem, zda někdo neprovozuje restauraci s oddělenými provozy a ví jak by se to mělo správně dělat.....samozřejmě vím, že to ještě nefunguje....

      děkuji moc za info

    • 8. 11. 2016 15:49

      Pavel Jirsa (neregistrovaný) 83.208.106.---

      Re: ZET - restaurace
      Jak to má správně vypadat nikdo neví, protože pokyny vrchnosti jsou zmatené a stále se mění.

      Smyslem šmírování podle ZET je podchycení hotovostních tržeb, aby Babiš dostal 18 miliard.

      Takže host musí za hotovost dostat účtenku. Jak si to vyřídíte s výčepem nebo kuchyní je věc dohody a nikoliv ZET.

      Hezký den!

    • 9. 11. 2016 8:49

      aurora (neregistrovaný) 78.156.140.---

      Re: ZET - restaurace
      >>>>Dobrý den,
      >>>>
      >>>>moc moc prosím o pomoc.
      >>>>
      >>>>Jsme restaurační zařízení - naše firma zajišťuje
      >>>>provoz a výčep restaurace. Kuchyň máme v pronájmu.
      >>>>Pokladna nám vyjede vždy měsíční výpis pro kuchyň a
      >>>>výčep.
      >>>>Nyní ale si nejsem vůbec jistá, jak to udělat s EET.
      >>>>Tržby budou odesílány pouze z jedné firmy, jenže jak
      >>>>to bude s tržbami kuchyně.
      >>>>Nemáte někdo zkušenost.
      >>>>
      >>>>Díky.
      >>>
      >>>Zkušenost asi nemá nikdo, když to ještě nefunguje.
      >>>
      >>>zkuste §9 zákona 112/2016 - není to Váš případ?
      >>
      >>Myslela jsem, zda někdo neprovozuje restauraci s
      >>oddělenými provozy a ví jak by se to mělo správně
      >>dělat.....samozřejmě vím, že to ještě nefunguje....
      >>
      >>děkuji moc za info
      >
      >Jak to má správně vypadat nikdo neví, protože pokyny
      >vrchnosti jsou zmatené a stále se mění.
      >
      >Smyslem šmírování podle ZET je podchycení hotovostních
      >tržeb, aby Babiš dostal 18 miliard.
      >
      >Takže host musí za hotovost dostat účtenku. Jak si to
      >vyřídíte s výčepem nebo kuchyní je věc dohody a
      >nikoliv ZET.
      >
      >Hezký den!



      MOC DĚKUJI.
      >
      >
      >
      >
      >
      >

    • 10. 11. 2016 0:26

      láďa (neregistrovaný) 46.252.233.---

      Re: ZET - restaurace
      Celková tržba je váš příjem evidovaný v EET. Kuchyň vám např měsíčně vyfakturuje dodaná jídla vy jim to zaplatíte a máte náklady. Pokud kuchyňi budete platit tyto faktury v hotovosti tak i kuchyň samostatně musí evidovat příjmy v EET, pokud jim to platíte převodem na účet tak tyto příjmy KCH evidovat nemusí v EET.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).