Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnanec měl pracovní úraz. Vyřídili jsme náhradu ztráty na výdělku, která mu byla zaplacena. Měl mi donést ještě posude od lékaře, ale mezitím skončil PP. Dnes tady byl a řekl mi, že už to nechce řešit a o bolestné nemá zájem. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Mám si od něj nechat podepsat nějaké prohlášení, že mi ho nedonesl? Nechci, aby z toho byl pak nějakej problém. Děkuji
Re: Pracovní úraz - nechce bolestné
Problém z toho určitě mít nebudete, pojišťovna bude jen ráda, že nemusí plnit. Ale pán je sám proti sobě, dneska už je za bod 250,- Kč, minimálně by jich 10 dostal, záleží na druhu úrazu. Nedonese, neřešte!
Re: Pracovní úraz - nechce bolestné
Měla jsem podobný případ, zaměstnanec ztratil tiskopis a potom už se mu k lékaři nechtělo. Vyplatili jsme jen náhradu na výdělku, pojišťovna nic nenamítala.
11. 11. 2016 8:52
Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnanec měl pracovní úraz. Vyřídili jsme náhradu ztráty na výdělku, která mu byla zaplacena. Měl mi donést ještě posude od lékaře, ale mezitím skončil PP. Dnes tady byl a řekl mi, že už to nechce řešit a o bolestné nemá zájem. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Mám si od něj nechat podepsat nějaké prohlášení, že mi ho nedonesl? Nechci, aby z toho byl pak nějakej problém. Děkuji