Prosím o vysvětlení, v dané problematice se nepohybuji. Jako clenovi volebni komise mi byla nyni vyplacena odměna. Obdrzela jsem o výplatní pásku a zde není uvedeno, že by se nějaká daň strhla. Měla jsem zato, že se daň musí z odměny zaplatit. Podepsala jsem při volbách růžový formulář. Dnes mi došla tato výplatní páska s nadpisem potvrzeni o zdanitelnych příjmech.........za 2016. Nerada bych někde něco dluzila a platila pak penále. Mockrát děkuji. Krejcirova
Re: odměna člena volební komise
Pokud jste podepsala prohlášení k dani z příjmu (růžový formulář), pak Vám byla odměna vyplacena správně. Druhá věc je, zda prohlášení nemáte ve stejném období podepsané jinde - to by Vám pak sleva nepříslušela.
Re: odměna člena volební komise
psala jste, že Vám poslali i potvrzení o zdanitelných příjmech - pokud nebudete mít v tomto roce už žádný jiný obdobný příjem, měla byste do 15.2.2017 požádat o provedení ročního zúčtování
11. 11. 2016 12:32
Prosím o vysvětlení, v dané problematice se nepohybuji. Jako clenovi volebni komise mi byla nyni vyplacena odměna. Obdrzela jsem o výplatní pásku a zde není uvedeno, že by se nějaká daň strhla. Měla jsem zato, že se daň musí z odměny zaplatit. Podepsala jsem při volbách růžový formulář. Dnes mi došla tato výplatní páska s nadpisem potvrzeni o zdanitelnych příjmech.........za 2016. Nerada bych někde něco dluzila a platila pak penále. Mockrát děkuji. Krejcirova